Vi høvler dine profildrømmer

Har du en gammel kledning du ønsker å gjenskape, eller du har tegnet ditt helt eget innovative panel, med en unik profil? Vi kan lage alle typer spesialtilpassede utvendig kledninger, innvendig panel eller listverk.

Bare spør oss – vi fikser det meste!

Vi fikser det meste!

Hasås har høvlet spesialtilpassede profiler av kledninger og paneler i over 40 år. Vi kan gjenskape gamle profiler til rehabilitering av verneverdige prosjekter, eller profiler og dimensjoner til nye prosjekter for deg som har behov for spesialtilpasning.

Hele 95% av vår spesialproduksjon er kledning, 10% er panel og 5% lister.

Hvordan gjenskapes gamle profiler?

Med hjelp av en målsatt tegning eller en bit av den gamle profilen, lager vi verktøy som brukes når vi høvler profilen. Profilen og ordren får tildelt et spesialnummer som også verktøyet merkes med, slik at vi kan gjenskape og produsere mer av den samme profilen senere.

Er spesialproduksjon dyrt?

Hvor dyrt en slik produksjon er, er avhengig av hvor mye som skal produseres. Ved små produksjoner vil prisen på en meter være vesentlig høyere enn en standard profil. I store volum vil prisen kunne nærme seg prisen på standardvarer.

Ønsker du en spesialprofil?

 Slik gjør du:

  1. Send oss målsatt tegning i 1:1, eller en prøvebit fra profilen du vil gjenskape.
  2. Opplys om antall meter eller kvadratmeter
  3. Opplys om ønsket treslag, og om du ønsker glatt eller ru forside.
  4. Opplys om hva slags behandling du ønsker

Du vil i etterkant motta et tilbud om pris og leveringstid fra oss.

Har du tegnet en egen profil, eller har en gammel profil du ønsker å gjenskape? Ta kontakt med oss – vi tar utfordringer på strak arm!