Vellykket proffmesse – en mulig tradisjon?!

14. november arrangerte vi en messe for alle våre samarbeidspartnere. Tidenes første, og antakelig ikke den siste! 17 utstillere og ca. 90 proffkunder bidro til denne særdeles vellykkede messen. Hjertelig takk til alle for fantastisk engasjement!

Stort engasjement og entusiasme!

Målet med messen var å gi proffkundene en innføring i våre produkter. Samtlige leverandører hadde brukt mye tid på å lage gode, kreative og praktiske oppgaver – som ga de 19 lagene noe å bryne seg på. Stor kunnskap og en god porsjon konkurranseinstinkt blant deltakerne, gjorde konkurransen både jevn og spennende! Og skal vi dømme i fra engasjementet, regner vi med at alle fikk med seg litt lærdom hjem i bagasjen!

Vinneren fikk gjev premie

Øverst på pallen sto til slutt Tømrermester Jostein Jacobsen og Byggmester Torstein Sommerstad. De vant den gjeve førstepremien; en verktøycontainer med masse spennende el-utstyr til en verdi av kroner 65.000.

2. plassen gikk til Blink Hus Bjune, og 3. plass til Harald W. Andersen.

Vi gratulerer vinnerne!

Tømrermester Jostein Jacobsen og Byggmester Torstein Sommerstad
Blink Hus Bjune
Byggmester Harald W Andersen & Sønn

Ny tradisjon?

Responsen vi har fått fra både utstillere og deltakere har vært overveldende. Så hvem vet, kanskje var dette starten på en ny tradisjon?! For vi opplever at sammen med dere, blir vi bedre.

Tusen takk til alle leverandører og proffkunder som bidro til at vi fikk til dette sammen. Takk for det store engasjementet og entusiasmen dere viste. Uten dere hadde dette rett og slett ikke vært mulig!

PS! Vi tar gjerne tilbakemeldinger dersom noen har ris eller ros, send til: elin@hasas.no