Ta naturen inn med Sprekkpanel Hvit Lasyr

Sprekkpanel Hvit Lasyr gir rommet et naturlig uttrykk, og er perfekt egnet i stilen Nordisk Natur. Panelets enkelhet gjør det anvendelig og populært – og til en av våre bestselgere. Vi forteller deg hvorfor!

Naturlig og enkelt

Den naturlige, lyse og lette stilen – inspirert av naturen rundt oss, kjennetegner våre Nordisk Natur paneler. Sprekkpanel Hvit Lasyr sin lette, naturlige overflate og enkle uttrykk, gjør den til et populært NN panel.

Overflaten er glatt og vakker, og ser lett lakkert ut. Treverkets naturlige struktur skinner tydelig gjennom den hvitpigmenterte beisen, slik at treets eget mønster av kvister og årringer fremheves.

Vakkert treverk – år etter år

Etter krigen og fram til 70-tallet ble alle innvendige panel montert ubehandlet. Dette førte til at rommet ble mørkere etter hvert som alderen satt sitt preg. Løsningen ble etter hvert å lakkere treverket etter det var montert, slik at treet bevarte sin naturlige farge – samtidig som strukturen i treverket ble bevart.

Sprekkpanel Hvit Lasyr er ferdigbehandlet før det monteres, slik at du slipper å behandle det med panellakk etter det er satt opp.

Enkelt og greit!

Sprekkpanelet Hvit Lasyr er et enkelt og anvendelig panel på mange måter.

Minimalistisk stil:
Det enkle og minimalistiske uttrykket som karakteriserer Nordisk Natur-stilen, preger også Sprekkpanelet Hvit Lasyr. Panelet gir et rent og delikat uttrykk, og passer for deg som ønsker det enkelt, jordnært og ekte.

Enkel montering:
Skjøtene i panelet er endepløyd, som gjør at det kan monteres fortløpende og er enkelt å montere.

Enkelt vedlikehold:
Panelet er behandlet før montering, og krever minimalt med vedlikehold.

Fin i begge retninger!
Panelet kan monteres både stående og liggende, avhengig av rommets utforming og din personlige preferanse. Du kan lese mer om stående versus liggende panel her. 

Passer i alle rom!
Sprekkpanel Hvit Lasyr kan brukes i alle rom hvor du ønsker den naturlige og enkle stilen. Panelets lyse og lette overflate passer godt til stue, kjøkken, soverom eller gang – i alle rom hvor du ønsker den naturlige stilen.

Sprekkpanel Hvit Lasyr gir en lys, frisk og luftig romfølelse, og det naturlige treverket gir rommet en lun og rolig atmosfære. Den lyse fargen passer til de fleste andre farger. Enten du ønsker et rom i sarte og lyse farger, eller du velger en kontrastfarge på detaljer som står mer ut.

Ønsker du tidløse, vakre og naturlige vegger, til en rimelig pris, er Sprekkpanel Hvit Lasyr et godt alternativ. Ønsker du deg et annet panel, kan alle våre paneler behandles med Hvit Lasyr om ønskelig.