Rått & Røft – skap en unik stil

Ønsker du deg et unikt og spennende interiør, med rå og tøffe panelvegger, er dette stilen for deg. Stilen har sine røtter i rustikk minimalisme, med kontraster og spennende materialmikser. En skikkelig kul og unik stil!

Dette er Rått & røft

Stilen er inspirert av naturen og dens råskap. Stein, jord og skog i naturlige fargetoner, fra kalde til varme. Fra lys sand, via gyllen stein til mørk jord. Panelene er beiset eller malt, med ru overflate. Den grove overflaten, matte fargen og treverkets tydelige struktur, gjør at panelet virker værbitt og naturlig eldet.

Slik får du stilen

Stilen er rå, og kan gjøres kald eller varm, maskulin eller feminin. Start med å velge basen; vegger, tak og gulv. Deretter kan du lage en materialmiks med de fargene og tekstilene du vil ha. Hold deg til dette når du innreder, for en gjennomført stil. Fang følelsen av rå skandinavisk skog, med brunbeisede paneler i kombinasjon med skinn og tekstiler i mørke grønntoner. Perfekt for hytta på fjellet!

Paneler som passer til stilen

Panelene som passer til denne stilen har børstede og taktile overflater, beiset i grå og brune toner. Disse panelene er spesielt godt egnet til bruk på en eller flere kontrastvegger, og i kombinasjon med andre spennende materialer. Send sansene til salt sjø og ru svaberg med grått panel og tekstiler i blåtoner, eller gå for en rå og industriell stil med tre, stein og metall.

Naturlige tekstiler som vasket lin og organisk bomull er lekkert til denne stilen. Rå panelvegger tar med seg naturen inn, og passer perfekt sammen med sengetøy og gardiner som ser ut som de kommer nyvasket og rett fra tørkesnora!

Hasås - Stjernepanel - Sprekkpanel Steingrå pusset
Hasås - Stjernepanel - Sprekkpanel Steingrå børstet
Hasås - Stjernepanel - Sprekkpanel Shabby børstet
Hasås - Stjernepanel - Sprekkpanel Saltgrå pusset
Hasås - Stjernepanel - Sprekkpanel Saltbrun pusset
Hasås - Stjernepanel - Sprekkpanel Saltbrun børstet
Hasås - Stjernepanel - Glattpanel sort lasur
Hasås - Stjernepanel - Glattpanel Saltbrun pusse
Hasås - Stjernepanel - Glattpanel Manlav børstet
Hasås - Stjernepanel - Glattpanel Steingrå børstet
Hasås - Stjernepanel - Glattpanel finsaget malt hvit
Hasås - Stjernepanel - Glattpanel struktur hvit

Er Rått & røft din stjernestil?

Her finner du alle våre Stjernepanel