Nordisk natur – friskt og rent skandinavisk

Den nordiske interiørstilen finner du den i veldig mange norske hjem. Hos oss kaller vi den Nordisk natur. Med røtter i naturen rundt oss, vil denne stilen alltid kjennes trygg og hjemmekoselig.

Dette er Nordisk natur

Stilen er naturlig, lys, lett og vakker. Den formidler inntrykk fra de dype skandinaviske skogene, og solfylte somre ved havet. Med fargene fra fjell, sjø og skog blir hjemmet et avslappende sted der du kan senke skuldrene og lade batteriene. Her finner du lyse tresorter, i perfekt harmoni med naturlige materialer og lette møbler.

Slik får du stilen

Den nordiske stilen er populær og enkel å få til. Den passer like godt hjemme, som på hytta ved sjøen eller på fjellet. Du fanger den med lyse tresorter, friske farger, grønne planter og nette møbler. Nyanser av hvitt, grått, blått og grønt passer fint inn. Vårt hvitlaserte sprekkpanel, der struktur og kvist skinner gjennom, gir den gode følelsen av rent, naturlig og såpevasket. Et deilig, lunt furugulv understreker stilen og er godt å gå på for liten og stor.

Tips! Nordisk natur er en stil som kan vris i flere retninger. Lys og sommerlig med hvitlasert panel, landlig med malt panel, eller inspirert av duggfrisk skog med brune børstede panelvegger.

Nordisk natur hjemme

For å skape stilen hjemme er hvitlasert sprekkpanel på veggene og et børstet furugulv det perfekte utgangspunktet. Så legger du til grønne planter, funksjonelle møbler og lette tekstiler i friske farger.

Nordisk natur på fjellet

Lyst panel og stramme linjer, også på fjellet, er virkelig på full fart inn i trendbildet. Gulv, tak og vegger i hvitlasert furu gir en moderne stil som er hjemmekoselig og lys. Supertrendy og lekkert!

Den mer tradisjonelle hytta med mørkt panel, gir et lunere inntrykk. Hent frem følelsen av frodig skog med nyanser av grønt sammen med panel i en av våre fine beisfarger Shabby, Saltgrå, Saltbrun eller Steingrå. Velg gjerne et lysere panel i taket for å gi følelsen av større takhøyde!

Nordisk natur ved sjøen

Det klassiske sommerhuset ved sjøen har lyse panelvegger og naturlige eller malte tregulv. Nøkternt innredet, uten for mange ting, der lys og luft kan flomme fritt. Lyse farger inne og ute sender sansene til sol, sommer og gode minner. Er det ikke koselig hvordan de ulike rommene ofte får navn som «det gule rommet» eller «det blå rommet»?

Panel som passer til stilen

Panelene vi har valgt til stilen Nordisk natur er beiset eller lasert, slik at treets naturlige skjønnhet skinner gjennom. De malte panelene er i naturlige lyse farger.

Sprekkpanel med hvit lasur gir rommet et naturlig uttrykk, og er perfekt til stilen Nordisk Natur. Panelet er like fint på kjøkkenet som i stua, og en av våre bestselgere. Overflaten er silkemyk og vakker, og ser lett lakkert ut. Treverkets naturlige struktur skinner tydelig gjennom den hvitpigmenterte beisen, slik at treets eget mønster av kvister og årringer fremheves.

Beiset og lasert sprekkpanel er perfekt alene, men også i kombinasjon med malte veggflater. Hent frem følelsen av frodig skog med nyanser av grønt, eller late dager på sjøhytta med lyse blåtoner og solgult.

 

Pernillepanel Shabby
Pernillepanel Saltgrå
Glattpanel Shabby pusset
Sprekkpanel hvit lasur
Sprekkpanel hvit lakk
Glattpanel finsaget malt hvit

Er Nordisk natur din stjernestil?

Her finner du alle våre Stjernepanel