Lun lounge – høy kosefaktor

En lounge finner du gjerne på et hotell eller høyfjellshotell. En avslappende atmosfære med deilige møbler og stilig interiør, innredet for at du skal senke skuldrene. Lounge-stilen ser vi også stadig oftere i norske hus og hytter, hvor vi lar oss inspirere av den behagelige og avslappede stilen.

Dette er Lun lounge

Lun lounge handler først og fremst om komfort. Hjemmet skal innredes raust og innbydende med sofistikert stilsikkerhet. Stilen kan dreies i flere retninger, men massive møbler, myke former, varme farger og store gulvtepper går igjen. Stilen passer for deg som liker det elegante og maksimalistiske, men samtidig vil ha det lunt og koselig.

Slik får du stilen

Her gjelder det å skape en følelse av luksus og komfort. Belysning er viktig for å få til den rette atmosfæren. Ingen blendende lyspære midt i taket her. Velg dimbare lamper og levende lys i lykter. Fyll sofaen med lekre puter, både for kos og en følelse av luksus. Lek deg med ulike mønstre og tekstiler, det skaper spennende kontraster. Friske blomster i en lekker vase, sammen med lys og pynt, gir en deilig følelse av hverdagsluksus. Og ikke glem at det skal lukte godt! Duftlys eller pinner som lukter av krydder, skog eller peis sender sansene i riktig retning.

Mørk lounge

Vi kjenner den mørke loungen fra restauranter og høyfjellshotell. En atmosfære det er deilig å gjemme seg bort i og bare slappe av. Mørke panelvegger, beiset eller malt, kapsler inn rommet og gir en umiddelbar lun og koselig stemning. I kombinasjon med elegante interiørdetaljer som store lamper, velur og gull, får du en eksklusiv og sofistikert stil.

Lys lounge

Drøm deg bort til loungen på et italiensk storbyhotell. Der finner du en mer kontinental lounge-stil. Det er lyst, men lunt. Alle møbler og interiørdetaljer er nøye utvalgt og i god kvalitet. Der finner du massive møbler i oljet eik og tekstiler i jordfarger og naturhvitt. Et shaggy teppe, et massivt salongbord, detaljer i stein og tre. En skikkelig kul stil som er lun, men likevel lys og moderne.

Lounge på fjellet

Vil du ha den deilige lounge-følelsen på fjellet, skaper du stilen med brun- eller gråbeisede panelvegger sammen med skinn, stein og naturlig materialer. Fyll på med myke ullputer, stearinlys, peis, dempet og belysning.

Paneler som passer til stilen

Panelene vi har valgt til denne stilen er beiset eller malt i varme farger. Du får dem i hele fargespekteret, fra lyse til mørke toner. Sortlasert glattpanel er perfekt når du vil lage den mørke loungen. Panelet oppleves helt sort, og har synlig trestruktur. Hvitmalt og lyst panel er perfekt til den lyse loungen. Velg gjerne samme panel i taket. Det gir den koselig, «innpakkede» følelsen.

Sprekkpanel Shabby pusset
Sprekkpanel Saltgrå pusset
Sprekkpanel Saltbrun børstet
Glattpanel Steingrå børstet
Glattpanel Shabby pusset-
Glattpanel Saltgrå pusset
Glattpanel Manlav børstet
Sprekkpanel kvistfri malt hvit
Glattpanel malt hvit

Er Lun lounge din stjernestil?

Her finner du alle våre Stjernepanel