Fargeflørt – et hjem som gir deg energi

Er du av den kreative typen som elsker å forandre stemningen og uttrykket hjemme med nye farger? Da er vår nye stjernestil Fargeflørt stilen for deg!

Dette er Fargeflørt

Stilen kjennetegnes av modige løsninger med personlige farge- og materialvalg. Skalaen går fra behagelige og harmoniske, til vågale og fargesprakende paletter, der «more is more». Farger påvirker energinivået vårt, og du kan forme atmosfæren hjemme med farger og interiør. Panel er perfekt for deg som vil variere interiøret ofte. Det er utrolig hvordan et rom kan forandre seg med ny farge på veggene!

Tips! Har du gipsvegger er det vanskelig å få veggen helt glatt og fin igjen om du vil flytte et bilde eller en hylle. Panelvegger er mye lettere å henge opp ting på, og det er enkelt å sparkle bort et skruehull eller to, om du skulle trenge det. Derfor er panelveggen den impulsive interiørentusiastens beste venn!

Slik får du stilen

Vil du skape en personlig stil så gjelder det å lytte godt til magefølelsen. Velg farger, møbler og interiør som gjør deg glad. Fargeflørt er stilen som rommer det malte panelet, men også beiset eller lasert panel sammen med malt panel eller gips. Kombinasjonen av vakkert treverk og favorittfargen din, gir en unik og personlig stil. For å ha en rød tråd i interiøret og unngå kaos, kan du lage deg et moodboard eller inspirasjonstavle. Poenget med et moodboard er at du skal planlegge hvordan du vil at resultatet av oppussingen skal bli, illustrert med bilder og farger. Så kan du bruke det til å navigere stilsikkert gjennom oppussingen.

Til Fargeflørt har vi for eksempel laget dette fine moodboardet!

Malt panel

Med malte panelvegger kan du skape din helt egen palett, og krydre med møbler og pynt du liker. Panelveggene dine kan leve i generasjoner, og med litt omsorg og noen nye malingsstrøk, gir de deg følelsen av et helt nytt rom. De er enkle å male, og du kan leke med glansgrader fra skinnende blankt til silkemykt og matt. Helt nytt rom på noen få timer!

Panel med synlig trestruktur

Beiset, lakkert eller lasert panel, lyst eller mørkt, gir atmosfære og lunhet til rommet. Da har du en trygg og tidløs base og kan bytte ut tekstiler, møbler og tepper for et helt nytt og spennende uttrykk.

Panel og gips sammen

Det hotteste nå er å kombinere panel og gips! Da har du muligheten til å ta litt vågale fargevalg, ettersom panelet roer det hele ned og likevel gir et naturlig og jordnært inntrykk. Med færre flater å male når en ny favorittfarge dukker opp i fargekartet, kan du enkelt og raskt male gipsveggene for en fresh ny look!

Paneler som passer til Fargeflørt

Våre ferdigmalte hvite paneler er enkle å male i en ny farge. Du får flere av våre profiler ferdigmalte i hvitt. Glattpanel er et populært tak- og veggpanel som gir en moderne og stilren, nesten glatt, vegg. Perlefaspanel er romantisk i stilen og Pernillepanel gir fine skyggeeffekter, så begge disse er perfekte å male.

Hvite vegger trenger ikke å være kjedelige, for hvitt panel er som damenes lille sorte – det passer til alt! Du kan beholde veggen hvit og male dører, lister og karmer i en kontrastfarge for en spennende effekt.

Glattpanel Shabby pusset
Glattpanel sort lasur
Pernillepanel hvit lasur
Pernillepanel Saltgrå
Sprekkpanel hvit lakk
Sprekkpanel hvit lasur
Sprekkpanel kvistfri malt hvit
Sprekkpanel Saltbrun børstet