Evig eleganse – tidløst og varig

Trender kommer og går, men panelvegger i kombinasjon med paneltak og vakkert listverk, går aldri av moten. Evig eleganse er stilen for deg som har en smakfull og klassisk stil der interiøret er valgt med omhu, og materialer og møbler er tidløse og varige.

Dette er Evig eleganse

Evig eleganse finner du i mange norske hjem. Stilen er like vanlig i den klassiske bygårdsleiligheten, som i familievillaen og gårdshuset på landet. Stilen kjennetegnes ved dempede og nøytrale fargepaletter, møbler og materialer i god kvalitet, sammen med tidløse designklassikere som står trygt gjennom trendene. Det er lunt og hjemmekoselig, men elegant og nøkternt innredet.

Evig eleganse hjemme hos Hanna og Herman 

Slik får du stilen

Når du skal skape denne stilen handler det om kvalitet og varighet, og om å velge alt med omhu. Komponer en fargepalett som gir deg en nøytral base for nøye utvalgte møbler og tekstiler i god kvalitet. Panelvegger i ekte treverk gir en lun, men elegant stil. Vakre profilerte lister og karmer setter prikken over i-en. Lange snittblomster i fine vaser og store lamper gir deg det sofistikerte uttrykket du er ute etter.

Disse panelene passer til stilen

Til stilen passer paneler med glatte, rene flater. Velger du Glattpanel eller Sprekkpanel kan du skape en klassisk, men likevel stram og moderne stil, mens Perlefaspanel gir et mer nostalgisk og romantisk uttrykk. Du kan kombinere ulike paneltyper ved å ha én type i taket, og en annen på veggen. Ønsker du forandring, kan våre ferdigmalte paneler få et helt nytt uttrykk med noen malingsstrøk. Tenk gjennom hvilken glansgrad du vil ha, da det har stor betydning for resultatet.

Faspanel malt hvit
Glattpanel kvistfri malt hvit
Glattpanel malt grå
Glattpanel malt hvit
Perlefaspanel malt hvit
Sprekkpanel kvistfri malt hvit

Den evig elegante og hvitmalte Pernille

Pernillepanel malt hvit, er et lekkert panel i bomullshvitt. Panelet skiller seg fra de fleste andre paneler med sin lave fuktprosent på kun 8%, som gjør at panelet beveger seg minimalt over tid. Panelet har derfor en unik naturlig stabilitet, som du vil ha glede av i lang tid fremover.

Les mer om Pernillepanel her

Er Evig eleganse din stjernestil?

Her finner du alle våre Stjernepanel