Stjernepanel – et naturlig valg

Sanseinntrykk fra naturen virker beroligende på oss mennesker. Det ligger plantet i oss. Vi har innredet hjemmene våre med tre gjennom alle tider. Ikke bare fordi det er praktisk og sterkt – men fordi det gir oss en følelse av noe som er trygt og hjemmekoselig. Her gir vi deg flere grunner til at alle gode ting er tre!

Overflater og behandlinger

Med Stjernepanel fra Hasås kan du skape drømmerommet ditt. Beiset eller malt, liggende eller stående, og med ulike overflatestrukturer – mulighetene er mange. Fra ru og børstet, til glatt og hvitmalt. Ønsker du forandring, kan våre ferdigmalte paneler få et helt nytt uttrykk med noen malingsstrøk. Fargen har også mye å si for romfølelsen. Velger du et lyst panel føles rommet større, mens et mørkt panel vil trekke vegger og tak sammen, og «pakke» deg inn.

Tips! Tenk gjennom hvilken glansgrad du vil ha hvis du skal male panelveggene, da det har stor betydning for uttrykket og resultatet. Matt og moderne eller blank og skinnende? Bildet under er fra en episode av Eventyrlig oppussing. Der ble vårt Krokskogpanel malt i Grå harmoni fra Jotun.

Hasås - Stjernepanel - Finn din stjernestil - 5

Foto: Ragnar Hartvig

Varig

Tre er et naturlig byggemateriale som er både varig og tidløst. Vi har alltid kledd hjemmene våre med tre, både og ute og inne, fordi det tåler årevis med påkjenninger fra klimaet her i nord. Ikke bare tåler det tidens tann, men trekledde vegger står trygt gjennom trendene også. De kan beises, lakkes, males og stå ubehandlet å mørkne – du kan forvandle rommet, akkurat som du vil.

Monteringsmuligheter

En glatt vegg kan være vakker, men noen ganger trenger vi tre, tekstur og liv i rommet. Treverk gir lunhet, demper lyd og ikke minst gir det interiøret sjarm og sjel. Panel har også den fordelen at det kan monteres listefritt på en stram og moderne måte – med mye mindre pirk enn en gipsvegg.

Du kan montere panelet liggende eller stående – eller diagonalt om du vil det! Monteringsretningen har mye å si for romfølelsen! Stående panel gir følelsen av større takhøyde, mens liggende panel gir bredde og dybde til rommet.

Tips! Brystpanelet er på full fart tilbake inn i hjemmene våre. Velg en stram look med sprekkpanel og smal topplist. Eller du kan velge en elegant variant med perlefaspanel. Velger du en bredere topplist kan du bruke den til å sette pynteting som lysestaker, bilder og små vaser på.

Hva med denne fine fargekomboen fra Jotun?

Hasås - Stjernepanel - Et naturlig valg - Jotun brystpanel

Foto: Jotun

Godt for inneklimaet

Tre er et levende materiale som puster liv inn i hjemmet ditt. Bokstavelig talt! Tre både tar opp og avgir fukt, slik at det bidrar til å holde luftfuktigheten på et behagelig nivå. I tillegg virker det avslappende på oss mennesker å omgi oss med tre. Akkurat som lyden av bølgende sjø og knitrende peisflammer – beroligende lyder fra naturen.

Skånsomt

Tre er et skånsomt byggemateriale som inngår i naturens eget kretsløp. Tre er en klimavennlig ressurs, som både kan gjenbrukes og gjenvinnes. Å velge produkter av tre når du skal innrede hjemmet ditt, kommer både planeten og kommende generasjoner til gode.

I Hasås har vi forpliktet oss til å bruke sertifiserte leverandører som henter tømmer fra bærekraftige skogbruk, slik at du kan være helt trygg når du handler fra oss.

Hasås - Stjernepanel - Et naturlig valg -

Klar for å velge panel?

Du finner våre Stjernepanel her

Les vår Stjernepanelbrosjyre