Sprekkpanel Saltbrun børstet – lun atmosfære og ro i sjela

Vi ser stadig flere hytter og hjem innredet i deilig loungestemning. I kontrast til den hektiske hverdagen, har loungestilen en egen evne til å skape ro og avslappet stemning. Sprekkpanel Saltbrun børstet er et perfekt eksempel på hvordan veggen kan sette stemningen for et helt rom.

Varm og dempet atmosfære 

Den børstede behandlingen gir panelet en ru og grov overflate, og et «tyngre» uttrykk enn Sprekkpanel Saltbrun, som er tilsvarende panel med glatt overflate. Den beisede brunfargen er rolig ensfarget og varm. Den mørke jordfargen gir et dempet, dunkelt, lunt og rolig uttrykk.

Gammelt og slitt

Panelet fremstår som gammelt, og gir en følelse av å ha levd et langt liv. Trestrukturen skinner gjennom og gir panelet et levende uttrykk. Kombinasjonen av den børstede overflaten og den dempede brunfargen gjør at Saltbrun børstet får et unikt uttrykk – som mange av våre kunder har falt for.

Kan brukes overalt!

Saltbrun børstet er et lettanvendelig panel. Det kan brukes på én vegg, i et helt rom eller i flere rom. Det passer i stua, på soverommet eller på kjøkkenet, og lager en perfekt ramme for interiøret – om det er på hytta ved sjøen, fjellet eller hjemme.

Den deilige lounge-stilen får du ved å kombinere Sprekkpanel Saltbrun børstet med store og tunge møbler og dunkel belysning. Detaljer i gylne metaller, store lamper, myke og lubne gulvtepper, lekre sofaputer og levende lys. Dempet eleganse og deilig avslappet stemning for alle lounge-elskere.