Skreddersøm

Har du en gammel kledning du ønsker å gjenskape, eller har du fått tegnet en unik kledning tilpasset ditt bygg? Vi kan lage alle typer spesialtilpassede kledninger og panel – her er det så og si ingen begrensninger.

Lang erfaring med skreddersøm

Vi har høvlet spesialtilpassede profiler av kledninger og paneler i over 40 år, og vi kan gjenskape gamle verneverdige profiler ved rehabilitering, eller høvle spesialprofiler og dimensjoner til nye prosjekter.

Har du et spesialønske vil våre eksperter komme med gode ideer og forslag til løsning. Det er flere hensyn å ta når en profil skal høvles. Det er blant annet viktig at det velges riktige råvarer og at utnyttelsen av disse blir optimal.

Vi kan lage det aller meste – og tar utfordringer på strak arm! Vi kan lage både store og små serier, alt etter hvilket behov du har, og vi produserer verktøy selv, dersom vi ikke har egnet verktøy for ønsket profil.

Bli med inn på skreddersøm-avdelingen

 

Fabrikkmalt skredderdrøm

Vi fabrikkmaler din skreddersydde kledning dersom du ønsker det. Vi kan male og beise alle profiler i ønsket NCS -kode, og har vi ikke fargen du ønsker inne, er det bare å opplyse om hvilken farge du ønsker, så fikser vi det. Du kan få din skreddersøm ubehandlet, grunnet eller med mellomstrøk.

Vi tilbyr ferdig beiset panel til innvendig bruk.

Er skreddersøm dyrt?

Prisen på spesialproduksjon vil naturligvis påvirkes av størrelsen på serien. En del av kostnaden ved produksjonen vil være konstant, uavhengig av hvor mye som skal produseres. Maskinene må stilles om, og dersom det må produseres verktøy, vil det være en kostnad forbundet med det. Store serier er rimeligere å produsere enn små. Samtidig er det langt rimeligere å gjenskape en gammel profil og produsere noen få meter, enn å skifte kledning på hele huset, eller å skifte alt av innvendig panel.

Ta kontakt dersom du har spørsmål om pris.

Slik bestiller du skreddersydd kledning og panel

  • Send oss målsatt tegning i 1:1, eller prøvebit
  • Opplys antall meter eller kvadratmeter
  • Opplys om treslag og om ru eller glatt forside
  • Velg i kledning mellom ubehandlet, grunnet eller med mellomstrøk (malt/beiset)
  • Velg i panel mellom ubehandlet eller fabrikkbeiset

Send inn ønske her

Vi sender tilbud med pris og leveringstid.

Ulike eksempler på skreddersøm vi har gjort

Ulike spesialproduserte profiler. Fotokollasj