Furugulv- den naturlige følelsen

Furu er ett av de mest tradisjonelle gulvmaterialer som finnes. Det er blitt benyttet i uminnelige tider og har visse egenskaper som fortsatt gjør det til ett av de mest brukte gulvmaterialer den dag i dag.

Norrlands Trä har gulv for enhver smak og finnes i et stort antall forskjellige behandlinger og sorteringer, avhengig av hvilke egenskaper man vil fremheve.

 

Børstede gulv – har en overflate som er blitt utsatt for en kraftig bearbeiding med roterende børster. Resultatet blir en levende overflate hvor treets naturlige ådring fremstår i relieff.

Fargede gulv – Norrlands Trä har ferdigbehandlede strukturgulv i flere ulike farger. Dette gir unike muligheter til å kunne skape miljøer som tidligere ikke var mulig.

 

Norrlands Trä sine furugulv finnes i tre kvaliteter – Style, Country og Basic.

Style – dette er den fineste kvalitet. Gulvet gir et harmonisk inntrykk med fin struktur og en stor andel friske kvister.

Country – dette er i prinsippet det samme gulvet som Style men sorteringen inneholder en mindre andel basic. Her kan man finne variasjoner i farge og struktur.

Basic – dette er en økonomikvalitet som passer deg som er hendig og ikke har noe i mot å jobbe litt for å spare noen kroner. Basic inneholder en del kvistutslag i kant som kanskje må sparkles for at gulvet skal bli jevnt. Basic levers bare som ubehandlet.

 

Se lagerført utvalg her