Samarbeidspartnere

Lundgrens hyvleri AB

Lundgrens hyvleri AB holder til helt nord i Sverige, der de svenske skoger sørger for lett tilgjengelige råvarer. Lundgrens er et rent panelhøvleri, med egne overflatebehandlingslinjer. Det gjør det mulig å tilby en stor variasjon i overflater – i form av både beis, maling og struktur. Lundgrens kan tilby paneler i spesialtilpassede lengder og dimensjoner, og tilpasser det meste etter kundens behov og ønsker.

Lundgrens er kjent for å levere produkter av ypperste kvalitet. De leverer blant annet alt av panel til Saltdalshytta, Norges største hytteprodusenten.

Norrlands Trä

Norrlands Trä holder til midt på østkysten av Sverige, og er opprinnelig en gulvprodusent. Teknologien de bruker på sine furugulv, har de overført på sine paneler. Dette gjør at de tilbyr unike paneler med kun 8% fukt. Den lave fuktigheten gjør at panelet krymper og kuver mindre enn tradisjonelle paneler.

Bjertnæs sag

Bjertnæs sag leverer ubehandlet panel, som Hasås overflatebehandler med beis hvis ønskelig. Disse panelene kommer i tradisjonelle norske profiler.