Rått & Røft

Liker du det upolerte, naturlige og røffe, kan dette være stilen for deg. «Rått og Røft» (RR) – stilen har et maskulint preg som appellerer til begge kjønn. Stilen har sine røtter i det urbane, i fabrikker, industri og verksted. Barbarisk, uperfekt, slitt og ujålete, er stikkord som betegner stilen. Røffe kanter, grove dimensjoner, uhøvlede og ru overflater, gir det røffe og rustikke uttrykket.

 

Stilen er inspirert av naturen og dens råskap. Stein, jord og skog i et fargespenn av naturlige farger, fra kalde til varme. Fra lys sand, via gyllen stein til mørk jord.

Slik får du rr-stilen:

  • Beiset panel gir et røft uttrykk, de fleste av våre RR paneler er beiset.
  • Stilen får du for eksempel ved å bruke RR panel på én signalvegg. Et rom med gipsvegger får et helt annet uttrykk dersom du erstatter én av veggene med RR panel.
  • RR paneler er også lekre i kombinasjon med elegante og glatte materialer som for eksempel glass og stein, det skaper herlige kontraster og gjør det røffe enda røffere.
img

Ro i sjela og herlig energi

RR paneler gir et kjølig, men stilig uttrykk. Rommet får et lunt, avslappende og uformelt preg. Trekk beina godt under deg i sofaen og finn fullstendig ro. Eller finn fram ditt kreative jeg og la fantasien og skaperkraften flyte, denne stilen ser vi nemlig ofte i kunstnermiljøer.

RR-paneler i våre standardfarger

RR-paneler i våre standardfarger.

 

Finner du ikke fargen eller stilen du ønsker, skap din egen stil og velg farger selv.
Vi kan tilpasse alt mellom himmel og jord, bare se her.

TIPS!

Sterke farger i kombinasjon med RR paneler, gir rommet ekstra energi.

se andre stjernestiler > kontakt oss >