Rått og røft – Sprekkpanel Steingrå børstet

Den maskuline, upolerte og røffe stilen kjennetegner panelene i Rått og Røft-kategorien. Liker du det uperfekte, slitte og ujålete? Da bør du sjekke ut Sprekkpanel Steingrå børstet, et panel som vi har lagt vår elsk på!

Værbitt treverk

Se for deg gammelt værbitt tre, for eksempel en gammel ubehandlet sæter i fjellheimen. Slitt og grovt treverk, som både er vakkert å se på og som for mange kan bringe fram nostalgiske følelser og gode minner.

I Sprekkpanel Steingrå børstet har vi gjenskapt dette uttrykket. Overflaten er grov og ru, hvor treverkets struktur er tydelig markert med dype spor og linjer. Fargen er lys grå og kald, med et vakkert skinn – nesten litt mot sølv. Den børstede behandlingen gir det slitte utseende.

Unikt uttrykk

Sprekkpanel Steingrå børstet er et panel med særpreg. Panelet er perfekt på hytta, eller der du ønsker å gjenskape den gamle stilen. Det kan brukes i ett eller flere rom, alt etter som hvor gjennomgående du ønsker at det rustikke og røffe uttrykket skal være.

Panelet er også lekkert som en fondvegg, enten det er hjemme eller på hytta. Den «gamle» veggen vil være en herlig kontrast for eksempel i et rom med gipsvegger, et soverom, kjøkken eller stue. Velger du en vegg i Sprekkpanel Steingrå børstet for eksempel som bakteppe for sofaen, vil dette være med på å fremheve møblementet og gi stuen et unikt og rustikt preg.

Ett panel, mange retninger…

Du kan dra stilen helt ut, å kombinere panelet med andre røffe og rustikke materialer som stein, metall og grovt treverk. Gamle møbler og detaljer preget av tidens tann, gjør det røffe uttrykket enda røffere. Veggen går da mer i ett med resten av interiøret.

Eller du kan fremheve den grove veggen med myke og elegante kontraster. Malte og glatte flater, myke og delikate tekstiler, møbler og detaljer med et mer modernistisk uttrykk. Kontraster som gjør at veggen står mer ut og får et større fokus.

Nostalgisk ro

Sprekkpanel Steingrå børstet gir et kjølig uttrykk, men skaper likevel en rolig, lun og behagelig atmosfære. Det gamle og slitte panelet gir en følelse av vegger med sjel og historie – sin unge levealder til tross!