Overflatebehandling

All Hasåskledning kan du få industrielt behandlet.

Kledningen som settes opp nå skal vare i mange år. Det er derfor viktig å investere i en god overflatebehandling og beskytte kledningen fra første dag.

Det er jo heller ingen ulempe at vår industrielle beskyttelse sparer mye malerarbeid og øker fremdriften på byggeplassen.

Hasås AS har tre produksjonslinjer for industriell overflatebehandling. To for grunning av utvendig kledning, og en for utvendig mellomstrøk, innvendig grunning og transparent beis. Totalt sett overflatebehandler vi ca. 3,8 millioner meter listverk, panel og kledning hvert år.

 

Fordeler med industrielt behandlet kledning:

  • Tids- og kostnadseffektivt
  • Treverket blir ikke nedbrutt før behandling
  • Behandlingen er utført under optimale forhold
  • Montering uavhengig av vår og årstid
  • Unngår krympestriper og omleggsråte
  • Gir det beste underlaget for videre behandling

 

Fabrikkmalt kledning i ønsket farge

Kledningen er grunnet og påført første malingsstrøk i ønsket farge. Fabrikkmalt kledning har kort leveringstid. Hasås lagerfører en rekke kledninger med hvit dekkende grunning, og med hvit dekkende grunning og mellomstrøk. Du bestemmer hva kledningen skal behandles med. Fargen er valgfri og vi tilpasser til ditt ønske og behov. Husk å ta med ønsket fargekode når du skal bestille kledningen.

 

Arbeid

Du bestemmer selv hvor mye arbeid som skal gjenstå.

Hva-gjenstår-av-arbeid---3

Etterbehandling

Når kledningen er montert, må du husk å behandle kuttflater og endeved med Visir. Dersom kledningen er malt med Optimal eller Drygolin Ultimat, kan du vente i opptil 2 år før siste strøk påføres. For grunnet eller beiset kledning gjelder andre intervaller. Vi anbefaler å bruke samme malingsprodukt på første og siste strøk. Les mer på jotun.no/industri

Etterbehandling