Overflatebehandling

Kledningen skal vare i mange år, og det derfor er viktig å investere i en god overflatebehandling som beskytter kledningen fra første dag. Du får alle våre kledninger med overflatebehandling. En industrimalt kledning er en investering, både i beskyttelse og egen tid. Her sparer du deg for mye malerarbeid!

 

Vi behandler kledninger og tilbehør med Jotun DRYGOLIN Nordic Extreme og Ultimat (dekkende maling) eller Jotun Trebitt (transparent beis). Du kan velge akkurat den behandlingen og fargen du ønsker.

 

Fordeler med industrielt behandlet kledning:

  • Tids- og kostnadseffektivt
  • Treverket blir ikke nedbrutt før behandling
  • Behandlingen er utført under optimale forhold
  • Montering uavhengig av vår og årstid
  • Unngår krympestriper og omleggsråte
  • Gir det beste underlaget for videre behandling

 

Fabrikkmalt kledning i ønsket farge

Kledningen er grunnet og påført første malingsstrøk i ønsket farge. Fabrikkmalt kledning har kort leveringstid. Hasås lagerfører en rekke kledninger med hvit dekkende grunning, og med hvit dekkende grunning og mellomstrøk. Du bestemmer hva kledningen skal behandles med. Fargen er valgfri og vi tilpasser til ditt ønske og behov. Husk å ta med ønsket fargekode når du skal bestille kledningen.

På overflatebehandlet Kjernekledning bruker vi Jotuns beste produkter. Les mer her

 

Arbeid

Du bestemmer selv hvor mye arbeid som skal gjenstå.

Hva-gjenstår-av-arbeid---3

Etterbehandling

Når kledningen er montert, må du husk å behandle kuttflater og endeved med Visir. Dersom kledningen er malt med Optimal eller Drygolin Ultimat, kan du vente i opptil 2 år før siste strøk påføres. For grunnet eller beiset kledning gjelder andre intervaller. Vi anbefaler å bruke samme malingsprodukt på første og siste strøk. Les mer på jotun.no/industri

Etterbehandling