Velkommen til Hasås!

 

Stolt og komplett leverandør av trelast

Utvendig kledning, innvendig panel, listverk, furugulv, k-virke, terrassegulv, etc., standard eller spesialprodusert – hos oss får du akkurat det du trenger.

 

Kvalitet og service gjennom flere generasjoner

Hasås startet som en liten familiedrevet sagbruksvirksomhet i Kodal. Siden den gang har det rullet trelast og byggevarer ut portene våre, til et bredt spekter av kunder. Nå er én avdeling blitt til fire, og vi er lokalisert i både Norge og Sverige. Vårt mål har alltid vært det samme – å gjøre kundene våre fornøyde. Vi er stolte av å ha vokst oss til å bli en betydelig aktør innen norsk trelast.

 

Vi har et fantastisk team med dedikerte Hasås-ansatte ved alle våre avdelinger. De gjør alt de kan for å levere kvalitet i alle ledd. I produksjon, leveranse, produkter – og ikke minst service. Vi vet hva du trenger og sørger for at du får det raskt.

 

Vi er sertifisert i PEFC. Det vil si at vi forplikter oss til kun å bruke sertifiserte leverandører som henter tømmer fra bærekraftige skog-bruk. Betingelser for skogeiere og replanting er eksempel på dette.
Se for øvrig pefc.no.

 

Fokus på folk, fellesskap og framtid

Vi ønsker å ta ansvar for hvordan vår bedrift påvirker enkeltmennesket, samfunnet og miljøet. Å jobbe med bærekraft er en kontinuerlig prosess. Vi har mange gode og bærekraftige løsninger i dag, men jobber stadig for å bli enda bedre.

Vi er overbevist om at vårt fokus på kvalitet og våre verdier har tatt oss dit vi er i dag.
Kort sagt: Hel ved siden 1957.

 

Verdier

Vi jobber alltid etter våre 4 verdier – det kan du stole på:

  • Hel ved – Vi er tvers gjennom pålitelige, ærlige og redelige. Vi er ekte vare, som leverer kvalitet i alt vi gjør. Vi står rakt opp for våre verdier.
  • Proaktiv – Vi har både evnen og viljen til å tenke nytt. Vi er i forkant når det gjelder oppfølging av kunder – og sørger for at kundene raskt får levert det de trenger.
  • Hjelpsom – Vi er serviceminded, og vi er ikke redd for å ta i et tak. Vi gir gode råd og finner alltid gode løsninger på dine problemer. Vi liker å gjøre det lille ekstra for andre.
  • Likanes – Vi er jordnære, joviale og hyggelige. Der er trivelig å være med oss. Vi er litt lekne og har alltid et smil på lur.

 

Årsrapport

Se her for å se årsrapport for Hasås AS 2022

 

Våre produkter > Kontakt oss >