Velkommen til Hasås!

Stolt og komplett leverandør av trelast og byggevarer.

Kledning, panel, listverk, terrassegulv, byggevarer etc., standard eller spesialprodusert – hos oss får du akkurat det du trenger.

I tre generasjoner har vi levert trelast og byggevarer til et bredt spekter av kunder, med ett mål for øyet – å gjøre dem fornøyde. Fra å være en liten sagbrukvirksomhet, har vi utviklet oss til å bli en betydelig aktør innen norsk trelast. Vi er overbevist om at vårt fokus på kvalitet og våre verdier har tatt oss dit vi er i dag.

Verdier

Vi jobber alltid etter våre 4 verdier – det kan du stole på:

  • Hel ved – Vi er tvers gjennom pålitelige, ærlige og redelige. Vi er ekte vare, som leverer kvalitet i alt vi gjør. Vi står rakt opp for våre verdier.
  • Proaktiv – Vi har både evnen og viljen til å tenke nytt. Vi er i forkant når det gjelder oppfølging av kunder – og sørger for at kundene raskt får levert det de trenger.
  • Hjelpsom – Vi er serviceminded, og vi er ikke redd for å ta i et tak. Vi gir gode råd og finner alltid gode løsninger på dine problemer. Vi liker å gjøre det lille ekstra for andre.
  • Likanes – Vi er jordnære, joviale og hyggelige. Der er trivelig å være med oss. Vi er litt lekne og har alltid et smil på lur.

 

 

 

 

Årsrapport

Se her for å se årsrapport for Hasås AS 2022

 

 

 

 

Våre produkter > Kontakt oss >