Om Hasås

Hasås AS startet i 1957 som en familiebedrift med tradisjonell sagbruksvirksomhet. Bedriften har siden hatt en jevn og sikker ekspansjon. Sagbruksvirksomheten ble etter hvert nedlagt, og fra midten av 90-årene har Hasås AS basert seg på kun høvling. 

Kunden i fokus i over 60 år!

Vi har alltid kunden i fokus, og i over 60 år har vi gjort vårt beste for at kundene våre skal bli fornøyde. En kultur som preger hele Hasås-gjengen, som i dag består av 60 kompetente fagfolk i ulike funksjoner. Rask levering, til rett sted og rett tid – er til en hver tid vårt mål. Vi er også opptatt av å yte kundene våre den beste service. Rådgivning og faglig veiledning er derfor en viktig del av vår virksomhet. Hos oss er alle opptatt av at det skal være kvalitet i alle ledd.

Hasås leverer til et bredt spekter av kunder, til forhandlere, proffkunder tilknyttet byggevarekjeder, industriell trehusproduksjon etc. Vi forsyner våre kunder med et unikt sortiment av trelast, og tilbyr også et bredt spekter av byggevarer.

 

Kvalitet i generasjoner

Familiebedriften Hasås AS ble startet av brødrene Mathias og Kolbjørn Hasås i 1957. I dag er 3. generasjons Hasås involvert i den daglige driften. Det som startet som en liten tradisjonell sagbrukvirksomhet i Kodal i Vestfold, har utviklet seg til å bli en betydelig aktør innen norsk trelast. Produksjonen er i dag basert på kledning – og overflatebehandling. Vi leverer et stort sortiment av trelast og leverer over store deler av landet.

 

Standard eller skreddersøm – vi produserer det kunden vil ha!

Stor fleksibilitet i produksjonen

Vi produserer det folk vil ha, enten det er standardprodukter eller skreddersydde produkter tilpasset kundens behov. I den ene av våre to produksjonslinjer, produserer vi store serier med standardprodukter. I den andre produserer vi profiler og dimensjoner etter kundens ønske. Vi har god kapasitet, stor fleksibilitet og få begrensninger når det gjelder produksjon av profiler og dimensjoner. Her er i prinsippet alt mulig.

 

Fabrikkbehandlet

Vi har også tre produksjonslinjer for industriell overflatebehandling. To for grunning av utvendig kledning og én for utvendig mellomstrøk og transparent beis. Innvendig panel behandles i hovedsak med interiørbeis. Totalt sett overflatebehandler vi ca. 3,8 millioner meter utvendig kledning og innvendig panel hvert år. Hasås bruker merkevarene til Jotun i all behandling utvendig. Beckers er vår mest brukte leverandør på interiørbeis. Våre kunder kan velge akkurat den overflatebehandlingen de ønsker seg, enten det er på utvendig kledning eller innvendig panel. Produktene leveres delvis behandlet, eller fiks ferdig – alt ettersom hva kunden ønsker.

 

Komplett lager

I tillegg til egne ferdigvarer har vi et komplett lager av trelast og byggevarer – større enn hos de fleste i bransjen.

KONTAKT OSS