Hel ved siden 1957

I tre generasjoner har vi levert trelast og byggevarer til et bredt spekter av kunder, med ett mål for øyet – å gjøre dem fornøyde. Fra å være en liten sagbrukvirksomhet, har vi utviklet oss til å bli en betydelig aktør innen norsk trelast. Vi er overbevist om at vårt fokus på kvalitet og våre verdier har tatt oss dit vi er i dag.

Kvalitet i alle ledd

Familiebedriften Hasås AS ble startet av brødrene Mathias og Kolbjørn Hasås i 1957. I dag er 3. generasjons Hasås involvert i den daglige driften av bedriften – et fantastisk team med 60 dyktige ansatte.

Kvalitetskulturen i Hasås er sterk, og alt vi gjør underbygger denne. Alt fra våre verdier og visjon, til daglige rutiner for hver enkelt. Alle jobber hardt for å levere den beste kvaliteten – i alle ledd av vår virksomhet. Råstoff, produksjon, transport eller service – kun det beste er godt nok.

 

Vi er her for deg

Vi leverer til et bredt spekter av kunder, og setter stor pris på det tette samarbeidet vi har med mange av dem. Forhandlere, proffkunder tilknyttet byggevarekjeder, industriell trehusproduksjon etc. – vårt kundespekter er bredt. Personlig service gjennom faglig rådgivning og produktopplæring er en viktig del av vår leveranse. Vi vet hva du trenger og sørger for å finne gode løsninger. Vi hjelper deg raskt, og gjør alt vi kan for at du som kunde skal bli fornøyd.

 

Stor produksjonsavdeling

Vi har en stor produksjonsavdeling der vi blant annet produserer Kjernekledning – vår stolthet! At vi produserer kledningen selv, gir oss full kontroll over kvaliteten. Vi bruker kun det beste råstoffet, som vi foredler i produksjonen. Kledningen er endepløyd, for en raskere byggeprosess – og mindre svinn. På overflatebehandlet Kjernekledning fabrikkmaler vi med Jotuns beste produkter. Påføringen skjer under optimale forhold, for best mulig holdbarhet.

Du kan velge mellom standardprodukter, som vi har på lager, eller skreddersøm som produseres etter dine behov. Vi har god kapasitet, stor fleksibilitet og få begrensninger når det gjelder produksjon av profiler og dimensjoner. Her er i prinsippet alt mulig.

I tillegg til egne ferdigvarer har vi et komplett lager av trelast og byggevarer – større enn hos de fleste i bransjen.

KONTAKT OSS