Nyhet! Kjernekledning fabrikkmalt med DRYGOLIN Nordic Extreme

Nyheten Drygolin Nordic Extreme er Jotuns suverent beste maling noensinne. Nå får du den fabrikkmalt på vår Kjernekledning. Lurer du hva som er så unikt med denne malingen? Vi har tatt en prat med Pål Angell-Hansen i Jotun, og her får du hans svar.

Utviklet over flere år

DRYGOLIN ble lansert i 1948 og har siden den gang utviklet seg til å bli Norges mest kjente maling. – Hele 84 %* av alle som skal male huset kjenner til merkevaren DRYGOLIN, forteller Pål Angell-Hansen, som er Regional Product Manager for proff- og industrimarkedet i Jotun.

Når Jotun nå presenterer sin nye DRYGOLIN maling, DRYGOLIN Nordic Extreme, er dette resultatet av en lang prosess. – Dette er et prosjekt vi har jobbet med i over tre år, og det er derfor ekstra moro å endelig kunne dele dette med alle andre. For dette har vi gledet oss til! smiler Angell-Hansen. DRYGOLIN Nordic Extreme er Jotuns suverent beste maling noensinne, og det er flere årsaker til dette.

Overlegen beskyttelse

Det nordiske klimaet byr på mye variert og hardt vær. Vi antar at dette bare vil øke. DRYGOLIN Nordic Extreme gir bygget den aller beste beskyttelsen. Den takler ikke bare dagens værmessige påkjenninger, men også de vi vet vil komme. – Derfor sier vi at DRYGOLIN Nordic Extreme ligger i forkant av været, forklarer Angell-Hansen.

Malingen har en vannavvisende overflate. Tekniske undersøkelser viser at DRYGOLIN Nordic Extreme nærmest halverer vannopptaket i malingsfilmen, sammenlignet med konkurrentmalinger. I tillegg har DRYGOLIN Nordic Extreme et betraktelig lengre vedlikeholdsintervall enn andre malinger, til tross for lik filmtykkelse.

Ekstrem farge- og glansholdbarhet

DRYGOLIN Nordic Extreme har blitt testet over 2,5 år, hvor malingen har blitt eksponert 45 grader mot sør – der sola tar mest. Dette tilsvarer minst 5 år på husveggen. Selv etter disse årene i solen fremstår malingen fremdeles svært glansfull – med et pent nymalt utseende. Glansen til konkurrerende malinger i samme test, blir mattet av solen i samme tidsperiode. DRYGOLIN Nordic Extreme er også uten oppsprekking, avflassing eller blæring etter testperioden.

Selvrensende

DRYGOLIN Nordic Extreme har svært lavt skittopptak, fordi svertesopp og skitt har vanskelig for å feste seg. Malingen er selvrensende i den forstand at smuss skyldes bort når det regner. I tillegg er malingen tilsatt effektive biocider som gir beskyttelse mot sopp- og algeangrep. Dette gir et rent og nymalt utseende.

Inntil 5 år før overmaling

DRYGOLIN Nordic Extreme har en sterk malingsfilm. Kombinert med god farge- og glansholdbarhet og selvrensende overflate, gir dette et nymalt utseende. Huset kan stå inntil 5 år før du tar toppstrøket.

DRYGOLIN Nordic Extreme – rett på veggen!

Med fabrikkmalt kledning fra Hasås, kan du nå velge DRYGOLIN Nordic Extreme som mellomstrøk. Da får du den rett på veggen, med to ferdigbehandlede strøk. – Det er mange fordeler med å velge en industrielt behandlet kledning. I kombinasjon med DRYGOLIN Nordic Extreme har kledningen den beste forutsetningen for lang holdbarhet, forteller Angell-Hansen.

Vil du lese mer om fordelene med fabrikkbehandlet kledning? Se her.

Velg fra Jotuns fargekart

Kjernekledning fabrikkmalt med DRYGOLIN Nordic Extreme, er bestillingsvare. Du kan velge akkurat den fargen du vil fra Jotuns utendørs fargekart. Vil du se alle fargene, finner du dem her.

– DRYGOLIN Nordic Extreme er vår desidert beste maling noensinne. Det fantastiske er at du kan vente inntil hele 5 år før du tar toppstrøket. DRYGOLIN Nordic Extreme har mindre vedlikeholdsbehov og et langvarig flott utseende, avslutter Angell-Hansen.

* Millward Brown, 2017