Nå får du fabrikkmalt Kjernekledning med silkematt utseende

Fabrikkmalt Kjernekledning i silkematt glansgrad er en nyhet som gir deg et stort spekter av silkematte og moderne farger å velge i når du skal ha ny kledning til ditt hus. På den måten kan du i enda større grad enn tidligere få en farge og en glans som er tilpasset husets stil og arkitektur, og din smak.

Vi har lenge vært godt vant til å kunne velge blant ulike glansgrader innenfor interiørmaling, og nå har vår samarbeidspartner Jotun også et silkematt alternativ utendørs; DRYGOLIN Color Expert. Her får du en svanemerket maling med ekstrem fargeholdbarhet som komplementerer vår Kjernekledning på en fantastisk måte. Hasås Kjernekledning er som før, like varig og solid som den alltid har vært, hvor vi kun bruker kjerneved, stammens indrefilet og det beste treet har å by på.

De beste forutsetninger med fabrikkmalt Kjernekledning

Fabrikkbehandlet kledning gir din nye utvendige kledning de beste forutsetninger for et langt og sunt liv uten sopp- og algeproblematikk, og med et vakkert avdempet silkematt utseende.

Markedsansvarlig i Hasås, Elin Hasås Pettersen, sier de gleder seg over å kunne tilby kundene et enda bredere sortimentet av Kjernekledning:

­– Vi har hatt et langt og godt samarbeid med Jotun, og det er alltid moro når vi kommer opp med nye produkter til kundene. At vi nå kan tilby en silkematt finnish på kledningen vår er helt suverent, sier Hasås Pettersen entusiastisk.

Fabrikkmalt Kjernekledning fra Hasås med silkematt glansgrad fra Jotun DRYGOLIN Color Expert kan komme til å bli en stor hit, mener markedssjefen.

– Spesielt med tanke på kvaliteten og holdbarheten til både kledningen og overflatebehandlingen, og det faktum at kunden selv slipper å male alle strøkene, så tror vi at dette kan bli svært populært på kledningsmarkedet fremover.

Velger du Kjernekledning fra Hasås overflatebehandlet på fabrikk med DRYGOLIN Jotun Color Expert som din neste kledning får du topp kvalitet fra innerst til ytterst. Du kan med andre ord ha god samvittighet for kledningen din år etter år, og vite at den står imot alt slags vær. Med selvrensende egenskaper, som betyr at smuss skylles bort når det regner, får du et varig nymalt utseende på huset ditt, uavhengig av om du har stående eller liggende kledning, og det blir enklere å holde huset rent over tid.

Lurer du på mer om fabrikkmalt kledning bør du sjekke ut denne artikkelen.

JOTUN 1274 Dus
JOTUN 0745 Grønn Umbra
JOTUN 12136 Gentle Yellow

Unike og bærekraftige muligheter

Skal du ha ny kledning til huset ditt, enten du bygger nytt, eller renoverer, så bør du vurdere Kjernekledning med Jotuns nyeste produkt DRYGOLIN Color Expert. Fabrikkmalt Kjernekledning gir fantastiske muligheter både i utførelse, detaljering, farger og finish.

Vi har blant annet en egen skreddersøm-avdeling hvor du kan få akkurat den kledningen du drømmer om.

Med Hasås-trevirke fra bærekraftige skoger, som endepløyes for minst mulig svinn, og svanemerket maling fra Jotun, er det lett å ta et miljøbevisst valg neste gang du velger kledning.

Pål Angell-Hansen, Regional Brand Manager Proff & Industry i Jotun, er stolt av at Jotun nå har lansert et produkt som hjelper huseiere med en enklere hverdag.

– Vi ser at stadig flere søker fargerådgivning, og stiller spørsmål, på uteinspirasjon.jotun.no. Spørsmålene dreier seg blant annet om kvalitet, varige løsninger og gode og pene farger. Med sin «Longlasting Color Technology» gir nye svanemerkede DRYGOLIN Color Expert et vakkert avdempet og silkematt utseende som muliggjør å være både trendy og bærekraftig på samme tid, forteller Angell-Hansen.

Testet i flere år før lansering

Jotuns Brand Manager kan videre fortelle at som med all Jotun-maling har også DRYGOLIN Color Expert vært testet utendørs over flere år.

­– For å tilfredsstille kundens ønsker og behov tester vi hvilke unike råvarer som gir det beste resultatet. Derfor har også DRYGOLIN Color Expert blitt testet i vær og vind i flere år slik at vi er sikre på at den holder det vi lover.

Maler du huset med DRYGOLIN Color Expert er det lenge til du må male neste gang.

– DRYGOLIN Color Expert har ekstrem fargeholdbarhet som gjør at fargen holder seg godt. Husk også at malingen er selvrensende, så ofte behøver du ikke engang å vaske fasaden, den holder seg selv ren. DRYGOLIN Color Expert er i tillegg svanemerket, og er dermed et godt valg også for miljøet, forklarer Pål Angell-Hansen i Jotun.

Det er også verdt å tenke på at med en fabrikkmalt kledning, så kan den spikres rett på vegg med grunning og første strøk ferdig påført fra fabrikk, slik at det eneste du trenger å tenke på er toppstrøket og endeveden. Dermed kan du bruke tid og krefter på andre ting enn å male huset. Ganske enkelt genialt.

Merk at DRYGOLIN Ultimat nå utgår fra sortimentet, og at all lagerført kledning med grunning og mellomstrøk nå behandles med DRYGOLIN Color Expert.

 Vedlikehold

Fabrikkmalt Kjernekledning er enkelt og varig. Vedlikeholdsintervallet blir påvirket av lokale klimatiske forhold, og vedlikehold gjøres etter behov. Etter montering kan kledningen stå inntil 3 år før vedlikeholdsstrøk påføres. Fremtidig behandling anbefales utført med DRYGOLIN Color Expert, noe som vil gi lange vedlikeholdsintervaller for huseier.

JOTUN 5445 Delicate Blue
JOTUN 8413 Herregårdsgrønn
JOTUN 9938 Dempet Sort