Lun Lounge

En lun lounge forbinder vi gjerne med et oppholdsrom for avslapning. Hoteller, skip, flyplasser, utesteder etc. har ofte et loungeområde hvor gjestene kan slappe av i dempede, hjemlige og lune omgivelser. Lounge-stilen ser vi i stadig større grad også i norske hjem og hytter. Der folk har latt seg inspirere av den dunkle, stillferdige, sofistikerte, behagelige og rolige stilen. Store møbler, myke og rene linjer, varme farger og store gulvtepper som rammer inn interiøret og luner rommet. Loungestilen går over et stort spekter, fra det eksklusive og elegante, til det lune og mer naturlige – som vi gjerne ser i hytter.

 

Lun Lounge – stilen kan også ha et snev av rustikt preg, som massive eikegulv og oljede overflater på både vegger, bjelker og tak. Lekkert for eksempel i norske fjellhytter, hvor lounge-stilen ofte kombineres med elementer fra nordisk natur.

 

LL paneler er oljede, beiset, eller malt i varme farger. Panelene får du i hele fargespekteret, fra de varme lyse farger til de mer dempede mørke.

Det lyse panelet bak sofaen er lekkert mot de mørke veggene, og fremhever møblementet. Møbler fra Home Factory.
Lun stemning i fjellheimen! De fargede panelene og detaljene er spennende detaljer, som sammen med interiøret skaper den lune og deilige stemningen. Foto: @dahltrine
Panel er lekkert bak sengen. Den lyse fargen fremhever de mørke detaljene i sengen. Møbler fra Home Factory.
Den mørke panelveggen utgjør et eksklusivt og diskré bakteppe for det vakre interiøret. De mørke fargene på vegg og interiør, skaper et harmonisk og rolig uttrykk. Foto: @dahltrine

Slik får du stilen:

  • Lyse panelvegger og store myke møbler i samme varme fargenyanser, gir rommet et delikat og lekkert uttrykk.
  • Oljet eller beiset panel på både vegger og tak gir en lun atmosfære og skaper en perfekt og helthetlig ramme for stilen.
  • Velger du et malt panel i en dempet eller noe mørkere farge, får rommet et mer eksklusivt preg.
img

Lun avslappende stemning

LL paneler gir en god, varm og avslappende stemning. Stilen passer for deg som liker det elegante, men samtidig ønsker det lunt og koselig – og har sans for et mer maksimalistisk interiør. Her kan du hvile øynene på lekre interiørdetaljer som understreker og krydrer loungestilen. Synk ned i en stor, myk og god sofa og nyt en deilig kopp te og en god bok.

LL-paneler i våre standardfarger

LL-paneler i våre standardfarger.

 

Finner du ikke fargen eller stilen du ønsker, skap din egen stil og velg farger selv.
Vi kan tilpasse alt mellom himmel og jord, bare se her.

TIPS!
Ha noen fine bøker liggende på bordet, gjerne i en stabel – det gir et sofistikert uttrykk.

Se andre stjernestiler > Kontakt oss >