Vi søker en regnskapsmedarbeider med et våkent øye for fremtiden

Er du regnskapsmedarbeider og på søken etter nye omgivelser? Er du sulten på nye utfordringer – på konsern- eller selskapsnivå? Hva er viktig for deg hvis du skulle vurdere å bytte stilling?

 

Stillingen

Stillingen er nyopprettet og den som ansettes vil både arbeide for konsernet med hovedkontor i Skien, samt for trelastprodusenten Hasås AS i Kodal. Det finnes gode løsninger for hjemmekontor, så fysisk tilstedeværelse hver dag er ikke påkrevd. Kan dette være interessant?

Hovedoppgaven vil være regnskap på konsernnivå for AT Skog SA, samt på selskapsnivå for AT Skog og Hasås AS. Du blir en del av en økonomiavdeling på 8 personer. Skulle ett av dine motiver være å tilhøre et faglig godt miljø, kan vi tilby det. Noen av oppgavene vil være bokføring, periodiseringer og avslutninger, avgiftsbehandling samt dokumentasjon og digital utveksling av informasjon. Du vil også bli delaktig i årsoppgjør på konsern- og selskapsnivå.

Hva kan vi tilby? For det første kan AT Skog tilby svært gode forsikringsordninger. En generøs pensjonsforsikring, helseforsikring samt en ulykke- og arbeidsulykkeforsikring. I tillegg kommer lønn etter avtale.

 

Om deg

For å komplettere teamet ved økonomiavdelingen, ser vi etter kandidater med relevant utdanning på bachelor nivå. Har du i tillegg noen års erfaring etter utdanningen, er det akkurat hva vi ser etter. Ut over dette forventer vi at søkere har interesse for IT, og et våkent øye for digitale løsninger. Kjenner du deg igjen?

På egenskapssiden, ser vi etter deg som er/har:

  • Flink til å samarbeide med andre og dele kunnskaper
  • God oversikt og struktur
  • Systematisk og nøyaktig
  • Engasjert og opptatt av forbedringer.

 

Om arbeidsgiveren

AT Skog SA er et samvirkeforetak med 9200 medlemmer i Telemark, Agder, Rogaland og Vestland. Omsetningen er ca 1.500 000 m3 tømmer. Kjernevirksomheten er innkjøp og salg av tømmer, organisering og gjennomføring av tømmerdrifter, tilhørende tjenester innen skogforvaltning, logistikk samt rådgivning og næringspolitisk arbeid. AT Skog er organisert som et konsern, der AT Skog SA er morselskap. Konsernet forventer en omsetning i 2021 på 1,7 mrd og har 240 ansatte. Hovedkontoret er i Skien.
Hasås AS er ett av selskapene i konsernet. Hasås er en stolt norsk produksjonsbedrift, som har levert trelast og byggevarer i generasjoner. Omsetningen i dag er ca 330 mill, og selskapet har 60 ansatte.