Vi søker administrerende direktør

Vi søker en strategisk, markedsorientert og relasjonssterk administrerende direktør som skal sørge for at selskapet når sine ambisiøse vekstmål. Som administrerende direktør skal du lede 70 dedikerte ansatte og være toneangivende for selskapets strategiske retning. I stillingen får du det overordnede ansvaret for å profesjonalisere og effektivisere virksomheten ytterligere og skal jobbe tett på markedet for å identifisere nye forretningsmuligheter både organisk og uorganisk.

 

For å lykkes i stillingen må du har solid lederfaring både på strategisk og operasjonelt nivå, og erfaring fra forretningsutvikling. Du må også ha en god helhetlig verdikjedeforståelse, og vi ser gjerne at du har kunnskap om markedsdynamikken i nærliggende bransjer. Som leder er du strategisk, tydelig og helhetstenkende og du motiveres av å effektivisere både prosesser og drift.

 

Hasås ønsker seg en administrerende direktør som identifiserer seg med selskapets verdier, og som vil delta i videreutviklingen av en markedsledende og tradisjonsrik virksomhet. Vi kan tilby en viktig og sentral rolle i selskapets og konsernets industrielle utvikling, og i relasjonsbyggingen mot kunder og samarbeidspartnere internt og eksternt for å sikre videre vekst og utvikling. Arbeidssted er ved Hasås sitt kontor i Kodal, med mulighet for pendling.

 

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, Vibeke Bjerknes tlf. 986 45 381 eller Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. Søknad med CV sendes snarest.