Hvitt hus? Kjernekledning får du fabrikkmalt i den hvitnyansen du ønsker.

Norge består av soleklart flest hvite hus, og de finnes i mange nyanser. Syns du det er vanskelig å velge? Det er ikke så rart – nyansene kan utgjøre store forskjeller når de er malt på en hel fasade.

Klassiske, herskapelige hus med vakre detaljer og utskjæringer er ofte malt hvite. Profilene Sveitserkledning, Rustikk med rund kant og Barokk raft er populære valg til denne byggestilen.

Sveitserkledning
Rustikk med rund kant
Barokk raft

Kjernekledning finnes også i flere profiler som vil kle den klassiske stilen godt. Her kan du se hvilke kledningsprofiler vi anbefaler til hus i klassisk elegant stil.

Små ulikheter i nyanse utgjør store forskjeller

Bomull, Egghvit, Demihvit eller Lys Antik. Synes du det er vanskelig å velge blant alle de hvite tonene? Små ulikheter i nyanse vil faktisk utgjøre stor forskjell på en hel fasade! Alle farger vil fremstå lysere og renere på en hel vegg sammenliknet med en liten fargeprøve.

Visste du for eksempel at de lyseste tonene som f.eks Jotun 1624 Letthet vil fremstå som kritthvite, mens mer dempede varianter som Jotun 1376 Frostrøyk eller Jotun 0731 Demihvit vil oppleves mykere?

Det er jo greit å vite om før du går i gang med maling av ditt hvite hus.

På Hasås har vi lenge samarbeidet godt med vår lokale (og internasjonale) malingsprodusent Jotun. Det gjør at du som Hasåskunde kan velge fabrikkmalt kledning i akkurat den fargen og fargenyansen du ønsker.

Lette sommervibber i hagen med Jotun 1105 Villahvit på fasaden.

Fabrikkmalt kledning for beskyttelse fra dag 1

Når du har fått kledningen på veggen er ønsket selvsagt at denne skal vare i mange år. Ved å investere i en god overflatebehandling forlenger du kledningens levetid. Når du overflatebehandler kledningen på fabrikk, får du beskyttelse fra første dag. En industrimalt kledning er en investering, både i beskyttelse og egen tid, og du sparer deg for mye malerarbeid!

Og du, vit at under hvitnyansen du velger, vil du ha kjernekledning av beste kvalitet laget av kjerneved, stammens indrefilet. Det er godt å vite når du skal investere i kledning til ditt hus.