Gulv for enhver stil – og alle behov!

Vi leverer mange vakre, spennende og flotte gulv, i ulike materialer, strukturer, behandlinger og kvaliteter. Ta en titt her!

Parkett til alle interiørstiler

Uansett hva slags stil du har, har vi et parkettgulv som passer perfekt til! Våre parketter leveres av Boen, som har et stort utvalg.

Gulvene kommer i et bredt spekter av fargenyanser, fra de lyse til de mørke. Du kan velge en 3-stavsparkett, for mye liv og fargespill. 1- stavs parkett, også kalt plank, har blitt stadig mer populært, og vi har mange vakre varianter. Les mer om brede versus smale gulvplanker her.

Gulvene er overflatebehandlet med olje og lakk – og en helt ny og innovativ overflateteknologi, Live Pure, som gir gulvet et ubehandlet og helt naturlig uttrykk over tid.

Slitesterkt laminat

Laminat er hardt og slitesterkt, og takler de aller fleste utfordringer. Vi leverer laminat fra Berry Alloc, og kan skaffe både vanlig laminat og det mer slitesterke og luksuriøse høytrykkslaminat. Laminatet får du i alle mønster og farger, og vi kan skaffe det du måtte ønske.

Silver Oak
Madison Avenue
Champs Elysées

Vakre furugulv

Furugulv er vakkert, mykt og varmt å gå på – selv på kalde dager. Vi leverer furugulv fra Norrlands Trä, som har gulv for enhver smak og stil. Gulvene får du i et stort antall ulike behandlinger og sorteringer.

  • Børstede gulv har en overflate som er blitt utsatt for kraftig bearbeiding og roterende børster. Resultatet er en levende overflate hvor treets naturlige årringer står ut fra treverket.
  • Fargede strukturgulv kommer i flere ulike farger, som gir deg mulighet til å skape ønsket uttrykk.

Gulvbord 17%

Vi kan også levere gulvbord som ikke er nedtørket. Disse benyttes for å reparere gamle gulv, eller på hytter med stabil romtemperatur. Disse leveres i gran eller furu. Her må det forventes litt sprekker mellom bordene.

Ønsker du å vite mer om de ulike egenskapene ved parkett, laminat og furugulv? Klikk her.