Finn din stjernestil med vår nye brosjyre!

Ønsker du deg panel hjemme, men synes det er vanskelig å velge? I vår nye brosjyre finner du fem stjernestiler – tatt frem for å hjelpe magefølelsen din på rett vei. Hvilken stil passer hjemme hos deg? La deg inspirere av en eller flere av stilene, eller skap din helt egen stjernestil.

Se den nye brosjyren her

Hasås Stjernepanel brosjyre

NY STIL! Fargeflørt

Er du av den kreative typen som elsker å forandre stemningen og uttrykket hjemme med nye farger? Da er Fargeflørt stilen for deg! Stilen kjennetegnes av spreke farge- og materialvalg. Panel er perfekt for deg som vil variere interiøret ofte. Det er utrolig hvordan et rom kan forandre seg med ny farge på veggene! Derfor er panelveggen den impulsive interiørentusiastens beste venn.

Våre ferdigmalte hvite paneler er enkle å male i en ny farge. Du får flere av våre profiler ferdigmalte i hvitt. Glattpanel er et populært tak- og veggpanel som gir en moderne og stilren, nesten glatt, vegg. Perlefaspanel er romantisk i stilen og Pernillepanel gir fine skyggeeffekter, så begge disse er perfekte å male.

Les mer om Fargeflørt

 

Hasås Stjernepanel - Fargeflørt - Sprekkpanel hvit lakk

Rått & røft

Dette er en spennende stjernestil som har sitt opphav i rustikk minimalisme, og materialene er rå og upolerte. Stilen kan gjøres kald eller varm, maskulin eller feminin. Start med å velge basen; vegger, tak og gulv. Send sansene til salt sjø og ru svaberg med grått panel og tekstiler i blåtoner, eller gå for en rå og industriell stil med tre, stein og metall. Naturlige tekstiler som lin og bomull er lekkert til denne stilen!

Panelene som passer til denne stilen har børstede og litt grove overflater, beiset i grå og brune toner. Disse panelene er spesielt godt egnet til bruk på en eller flere kontrastvegger, og i kombinasjon med andre spennende materialer.

Les mer om Rått & røft

 

Hasås - Stjernepanel - Finn din stjernestil - Rått & røft

Nordisk natur

Den nordiske interiørstilen har sin opprinnelse i Danmark, men i dag finner du den i veldig mange norske hjem. Hos oss kaller vi den Nordisk natur. Med røtter i naturen rundt oss, vil denne stilen alltid kjennes trygg og hjemmekoselig. En ujålete stil, der det grønnsåpevaskede furugulvet er like viktig som møblene når stilen skal skapes. Stjernestilen har fokus på funksjonalitet, men er likevel trendy og full av ikoniske designperler – alt fra barnestoler til lamper og hyller.

Panelene vi har valgt til stilen Nordisk natur er beiset eller lasert, slik at treets naturlige skjønnhet skinner gjennom. De malte panelene er i naturlige lyse farger. Sprekkpanel med hvit lasur gir rommet et naturlig uttrykk, og er perfekt til stilen Nordisk Natur. Panelet er like fint på kjøkkenet som i stua, og en av våre bestselgere. Overflaten er silkemyk og vakker.

Les mer om Nordisk natur

 

Hasås - Stjernepanel - Finn din stjernestil - Nordisk natur

Evig eleganse

Panelvegger i kombinasjon med paneltak og vakkert listverk, går aldri av moten! Evig eleganse er stilen for deg som har en smakfull og klassisk stil der interiøret er valgt med omhu, og materialer og møbler er tidløse og varige. Stilen kjennetegnes ved dempede og nøytrale fargepaletter, møbler og materialer i god kvalitet, sammen med tidløse designklassikere som står trygt gjennom trendene. Det er lunt og hjemmekoselig, men elegant og nøkternt.

Til stilen passer paneler med glatte, rene flater. Velger du Glattpanel eller Sprekkpanel kan du skape en klassisk, men likevel stram og moderne stil, mens Perlefaspanel gir et mer nostalgisk og romantisk uttrykk.

Les mer om Evig eleganse

 

Hasås - Stjernepanel - Faspanel - Perlefaspanel - Nedre Bergan gård

Lun lounge

En lounge finner du gjerne på et hotell eller høyfjellshotell. En avslappende atmosfære med deilige møbler og stilig interiør, innredet for at du skal senke skuldrene. Her handler det om komfort. Hjemmet skal innredes raust og innbydende. Stilen kan dreies i flere retninger, men massive møbler, myke former, varme farger og store gulvtepper går igjen.

Panelene vi har valgt til denne stilen er beiset eller malt i varme farger. Du får dem i hele fargespekteret, fra lyse til mørke toner. Sortlasert glattpanel er perfekt når du vil lage den mørke loungen. Panelet oppleves helt sort, og har synlig trestruktur. Hvitmalt og lyst panel er perfekt til den lyse loungen. Velg gjerne samme panel i taket. Det gir den koselige, «innpakkede» følelsen.

Les mer om Lun lounge

 

Hasås Stjernepanel - Lun lounge - Glattpanel sort lasur

 

Er du klar for å finne ditt panel? Se alle våre Stjernepanel

Her finner du vår Stjernepanelbrosjyre