Nå får du det beste fra to verdener! Hasås Kjernekledning grunnet og ferdigmalt med to strøk Jotun DRYGOLIN Nordic Extreme. Med kombinasjonen av vår premium kledning og Jotuns suverent beste maling er det med stolthet vi gir deg 10 års malefri-garanti. Bedre blir det ikke!

 

Det beste fra to verdener

I Hasås er vi skikkelig stolte av at vi produserer all kledningen vår selv. Det gjør at vi kan lage akkurat den kledningen vi ønsker å tilby kundene våre – nemlig den aller beste! Vi bruker kun kjerneved, eller stammens indrefilet som vi liker å kalle den, som vi behandler med Jotuns beste produkter. Vi har lenge levert både grunnet, beiset og malt kledning fra vår fabrikk, men nå får du den endelig helt ferdigmalt! Alt som gjenstår etter montering er å behandle kuttflater og endeved. Her sparer du deg for mye malerarbeid!

 

Kledning i fantastisk kvalitet

Kjernekledning malt med Jotun Nordic Extreme gir fantastisk kvalitet fra innerst til ytterst! Kledningen er av premium kvalitet, og har rillede sidekanter og avrundede hjørner. Den er endepløyd for rask montering og mindre svinn. Du står fritt til å velge farge fra Jotuns fargekart. Husk å ta med ønsket fargekode når du skal bestille kledningen. Jotuns fargeeksperter har satt sammen flotte fargekombinasjonene som passer ulike stiler. Les mer her

 

Nymalt utseende i 10 år

Når kledningen males ferdig på fabrikk er den godt beskyttet fra første dag. Jotun DRYGOLIN Nordic Extreme er Jotuns beste maling noensinne! Når været står på som verst, kan du være trygg på at du har gitt huset ditt den aller beste beskyttelsen. Malingen har en selvrensende overflate, som betyr at smuss skylles bort når det regner og kledningen beholder et nymalt utseende år etter år. Kledningen vil ha langvarig beskyttelse mot svertesopp og alger. Det er derfor vi gir deg 10 års malefri-garanti. Garantien forutsetter at kledningen er montert av en autorisert snekker.

 

Dette er ferdigmalt Kjernekledning:

  

FAKTA OM HASÅS PREMIUM KLEDNING MED MALEFRI-GARANTI

 

 • Hasås Kjernekledning kledd med Jotun DRYGOLIN Nordic Extreme
 • Høykvalitetskledning med rillede sidekanter og avrundede hjørner.
 • Selvrensende
 • Beste farge- og glansholdbarhet i 10 år
 • Garantien forutsetter at kledningen er montert av en autorisert snekker
 • Bart treverk må behandles i henhold til TDS og FDV.

  

Fordeler med fabrikkmalt kledning

Den suverene fordelen med helt ferdig malt kledning, er at du kan vente hele 10 år med å male. For andre overflatebehandlinger er tidsrommet kortere. Du kan lese mer om ulike overflatebehandlinger her

 

Det er imidlertid flere felles fordeler med fabrikkmalt kledning:

 • Det er tidsbesparende, huset er malt så fort kledningen er satt opp. NB! Husk at alle kuttflater må behandles.
 • Det er kostnadseffektivt: En ferdigmalt kledning er vesentlig billigere enn om du bruker en malermester. Det er noe dyrere enn om du gjør jobben selv, men i dette regnestykket må du ta med kostnader på maling, verktøy, kjøp/leie av stillas eller lift om du trenger det. Ikke minst må du ta med i betraktningen all den tiden som går med til malerarbeidet – som du kunne brukt til andre ting.
 • Det er en optimal produksjonsprosess: Skjermet fra vær og vind, og under optimale forhold hva gjelder fuktighet, påføringsmengde og temperatur.
 • Byggeprosessen blir enklere.
 • Raskere nøkkelferdig hus ved nybygg.
 • Huset er beskyttet fra første dag, og kledningen kan monteres hele året – uavhengig av vær og vind.
 • Kledning behandlet etter montering, får ofte krympestriper som følge av at treverket beveger seg med årstidene. Dette unngås dersom kledningen er behandlet før det settes opp.
 • Du får jevn påføring og pent utseende.