Evig Eleganse

Trender kommer og går, og med tiden skifter vi ofte smak. «Evig eleganse» (EE) er for deg som liker det smakfulle, klassiske, rolige, rene, vakre og tidløse. Panelvegger som lever med deg i lang tid, og binder interiøret sammen – uavhengig av interiørtrend. Klassisk, moderne, mørkt og eksklusivt, rustikk eleganse, vakker romantikk, delikat minimalisme – våre EE paneler passer alle elegante interiører.

 

EE paneler har glatte, rene flater og er malt hvite. De beveger seg over et stort fargespekter, fra lyse varme farger til de mørke delikate fargetoner. Rene farger og myke linjer, som passer til det meste. Våre lagerførte paneler i stilarten, er kun hvite. Men vi kan male dem i alle farger du måtte ønske, eller du kan male dem selv.

Foto: Inger Mette Meling Kostveit
Foto: @fruriisandersen
Tapet i kombinasjon med panel er lekkert. Et hvitmalt panel passer de fleste tapeter og mønstre. Du kan enkelt skifte tapet etter ønsket stil. Foto: @annemmj

Slik får du stilen:

  • Velg farge på panelet, det gir rommet et personlig uttrykk. Panel malt i lyse og delikate farger underbygger panelets eleganse og tidløshet. Sammen med lyse møbler, glir vegg og interiør over i hverandre og skaper en harmonisk helhet.
  • Paneler i mørke og rene farger fremhever interiøret og skaper dybde i rommet. Velger du også interiør i mørke farger, får du en elegant og eksklusiv stil.
  • Velg én panelvegg med et EE panel i en klassisk farge. Panelveggen blir en vakker kontrast til gipsvegger, og gir rommet et elegant preg.
img

Lun stemning - og god balanse

EE paneler gir et delikat og smakfullt uttrykk. Panelet myker opp rommet, og skaper en lun og god atmosfære som det er godt å være i. Her kan du finne harmoni og balanse i en hektisk hverdag.

EE-paneler i våre standardfarger

EE-paneler i våre standardfarger.

 

Finner du ikke fargen eller stilen du ønsker, skap din egen stil og velg farger selv.
Vi kan tilpasse alt mellom himmel og jord, bare se her.

TIPS!
Er det høyt under taket, vil et liggende panel gjøre rommet lunere. Stående panel gjør at romopplevelsen blir mer luftig.

Se andre stjernestiler > Kontakt oss >