Eventyrlig oppussing og Hasås i 2021

Hasås har vært med i nok en sesong av Eventyrlig oppussing! Et samarbeid vi synes det er utrolig moro å være en del av. Å levere produkter til denne dyktige gjengen, som ser ut til å kunne trylle med gode ideer og materialer, har vært en fryd å være med på!

I fire episoder har treverk fra Hasås smeltet inn i fire hyttedrømmer, med fantastiske resultater!

Lekkert på Foreholmen (Episode 3)

I denne episoden var det en nydelig liten hytte ute på vakre Foreholmen som skulle forvandles av gjengen i Eventyrlig oppussing. Målet var å skape en hytte med gode løsninger og farger fra havet, slik at inntrykket ble lyst, lett og jordnært. Og slik ble det! Hasås leverte Glattpanel til taket, som var med på å understreke det lette og delikate inntrykket.

Vi lar oss også imponere av hvordan denne gjengen bruker treverk til å skape kreative løsninger både inne og ute. Den kjedelige endeveggen i stuen ble omgjort til en spennende og stilig hylle. Hele uteområdet ble delt opp i soner, der det ble laget et eget loungeområde med lekre hjemmesnekrede loungestoler. Og i mangel på stuebord, snekret de et praktisk bord på 1-2-3.

Hvem har ikke lyst til å pusse opp etter å ha sett denne gjengen i sving!

Tak fra Hasås – hvitmalt glattpanel som fremstår nesten helt glatt, kun med en liten sprekk i skjøten.

Ibiza til Sommarøy! (Episode 4)

En gammel og skrøpelig låve blir pusset opp i ren Ibiza-stil, på fantastiske Sommerøy – et paradis på jord! Syd-europeisk stemning, lyse og lette farger, natur og palmer var stikkord for oppussingen. Resultatet ble fantastisk! Hasås bidro med malt panel til taket, et delikat og diskré innslag i den vakre låven.

Deler av låven ble beholdt med sine opprinnelige materialer, og viser hvor mye sjarm som kan skapes av å leke seg med gammelt treverk. Dette heier vi på!

Dusj og nyt utsikten over vakre Sommarøy. Foto: Ragnar Hartvig

Glomfjord skihytte i Alpe-logde stil (Episode 6)

Den gamle skihytta, også kalt Glomglutenhytta, var sliten og sjarmløs før gjengen i Eventyrlig Oppussing kastet seg over den.

Den gamle slitne hytta ble forvandlet til et lekkert samlingssted for bygda. Med kreative og smarte løsninger for både besøkende og alle som jobber der på dugnad. Den formidable utsikten fikk endelig sin plass gjennom store vinduer og utemøblering.

Vi er stolte av å ha levert panelet i hytta. Børstet Sprekkpanel beistet i fargen Steingrå. Panelet har en sprekk som gir en spennende skyggeeffekt, og er som skapt for logde-stilen. Benker langs veggen ble laget i samme panel. En smart måte å binde interiør og vegg sammen, og skape et enhetlig og rolig inntrykk.

Børstet Sprekkpanel fra Hasås bidrar til å skape en lun stemning på skihytta. Foto: Ragnar Hartvig

Loungepreg på Gaustatoppen (Episode 8)

Forvandlingen av hytta på Gaustadtoppen var enorm! Stedet ble forvandlet fra en ordinær fjellhytte, til et hytteparadis med et delikat og dempet loungepreg. En hel vegg ble byttet ut med store vinduer, slik at naturen ble en naturlig del av interiøret i hytta. Hasås leverte Glattpanel beiset i fargen Drivved til stuen, skreddersydd for anledningen. Et lekkert og dempet panel, uten skjøter – som skaper en rolig ramme rundt hele stuen. Vi leverte også taket i sort lasur. Det sorte taket binder alle flater sammen, og skaper en deilig lun stemning. Resultatet er den behagelige loungestilen som preger hele hytta.

Er du glad i gjenbruk av gamle materialer? I denne episoden får du tips til kreative og spennende løsninger, der det brukes gamle materialer til å lage både seng, speil og kunstverk. Det er bare å la seg inspirere!

Tak og panel fra Hasås – for en lun lounge-stemning. Foto: Ragnar Hartvig

Forandring fryder, og det er ikke alltid så mye som skal til. Små eller store prosjekter, la deg inspirere av gjengen i Eventyrlig oppussing. Ønsker du hjelp med materialvalg, kan du besøke en av våre forhandlere nær deg. Kledning, panel, gulv eller tak – forhandleren hjelper deg å finne noe som passer din stil og ditt prosjekt.

Lykke til!