Den evig elegante og hvitmalte Pernille

Pernillepanel malt hvit, er et lekkert panel i den anvendelige bomullsfargen. Panelet skiller seg fra de fleste andre paneler med sin lave fuktprosent på kun 8%, som gjør at panelet beveger seg minimalt over tid. Panelet har derfor en unik naturlig stabilitet.

Klassisk og sofistikert

Pernille malt hvit (eller skygge/skrå som den også kalles) har en glatt, men pusset overflate – som gir den et snev av struktur. Panelet er malt i den populære bomullsfargen, en varm gulhvit farge. Behandlingen er vannbasert og miljøvennlig. Treverket behandles først med en grunnfarge, før den males med den matte hvitfargen. Malingen er dekkende, men lar likevel treverkets naturlige struktur skinne gjennom. Uttrykket er dempet, klassisk og sofistikert.

Unik stabilitet

I motsetning til de fleste andre paneler, er Pernillepanel produsert på samme måte som heltre gulv, hvor det er andre krav til fukt. Gulv tåler mindre bevegelse enn vegger, og derfor er treverk beregnet for gulv, tørket lenger – slik at gulvet skal holde seg stabilt. Normale gulv har en likevel en fuktprosent på 12-14%, så 8% unikt stabilt selv i denne sammenheng! Pernillepanelet, som er produsert på samme måte som gulv, vil derfor krympe minimalt med tiden og holde seg stabilt og vakkert. Dette gjelder også for Glattpanel, Faspanel og Perlefaspanel med samme overflatebehandling.

Pernillepanel får du hos de fleste produsenter, men vårt produkt er det eneste med denne nedtørkede egenskapen.

Gulner ikke

En annen unik egenskap ved Pernillepanel, er at kvisten ikke gulner – i motsetning til de fleste andre industrimalte paneler. Den lange tørketiden gjør at kvisten ikke vil «komme gjennom» malingen, men holder seg stabil. Kvisten er ikke synlig, men gjør at panelet får struktur og litt liv.

Males enkelt i alle farger

Ønsker du en annen farge enn hvit på dette panelet, kan dette spesialbestilles. Du kan velge hvilken som helst NCS-farge. Ønsker du med tiden å male panelet, er overflaten lett å male – så du kan enkelt gjøre dette selv.

Elegant, varig – og fleksibelt

Pernillepanel malt hvit er et elegant panel, for deg som liker det klassiske og tidløse. Det kan brukes i alle rom, i hytter og hus. Disse veggene lever med deg i lang tid, og skaper en elegant ramme for mange ulike former for interiør. Velger du møbler i mørke farger, skapes markante kontraster hvor møblene fremheves. Uttrykket blir elegant, eksklusiv og mer dramatisk enn med lyse møbler, som vil gi et mer klassisk, sart og delikat uttrykk.

Unik kvalitet og eleganse, Pernille holder seg evigung og vakker.