Velkommen til bloggen!

I bloggen vår skriver vi om løst og fast og vi gir deg gode råd og tips i byggeprosessen. Du blir bedre kjent med noen av produktene våre, får litt innblikk i de ulike stjernestilene og gode tips til hvordan du kan gjøre ting selv. Byggeprosjekter er gøy - la deg inspirere før du setter i gang med egne prosjekter!

Drømmehjem på landet

Etter mange år i Oslo, ønsket Hanna og Herman seg et felles prosjekt i hjemtraktene. Nå er gårdsdrømmen blitt virkelighet!

Les mer

Lekker uteplass på lavt budsjett

Det landlige huset i Sandefjord hadde en stusselig uteplass da de daværende eierne flyttet inn for noen år siden. Med utgangspunkt i en litt skjev veranda, ble det med kreative løsninger, gjenbruk og mye egenarbeid skapt et flott uterom, uten at det kostet skjorta.

Les mer

Sett stilen med moodboard

Med moodboard kan du planlegge hvordan resultatet av oppussingen kan bli, illustrert med bilder og farger. Se hvordan her!

Les mer

Eventyrlig oppussing og Hasås i 2021

Hasås har vært med i nok en sesong av Eventyrlig oppussing med Halvor og gjengen. Her får du en oppsummering!

Les mer

Torstvet Hageby kledd i Hasås-produkter

På Torstvet i Larvik er et nytt boligfelt kledd med Kjernekledning fra Hasås.

Les mer

På tide med en hytte-oppgradering?

Høsten er hyttetid. Nå kommer den kalde, fine tida, og vi gleder oss til å tilbringe lune, gode og rolige dager på hytta.

Les mer

Bærekraft og gjenbruk er de store interiørtrendene

Kaia er lidenskapelig opptatt av interiør, en kløpper på gjenbruk og redesign, og har en fantastisk fin Instagram-konto.

Les mer

Hvitt hus? Kjernekledning får du fabrikkmalt i den hvitnyansen du ønsker.

Norge består av soleklart flest hvite hus, og de finnes i mange nyanser. Syns du det er vanskelig å velge? Det er ikke så rart – nyansene kan utgjøre store forskjeller når de er malt på en hel fasade.

Les mer